Loihdi lahjat ja tarjoilut pakastekuivatuista marjoista

Kevät ja alkukesä ovat juhlien aikaa. On pääsiäistä, vappua, äitienpäivää ja monenlaisia valmistujaisia. Mietitään lahjoja ja juhlapöydän tarjoiluja.

Marjat kuuluvat olennaisena osana juhlaan. Vielä ei ole tuoremarjojen sesonkiaika, mutta pakastekuivatut marjat ovat erittäin hyvä vaihtoehto niille. Pakastekuivattuja marjoja voi käyttää täytekakuissa, piirakoissa, kääretortuissa ja muissa tarjoiluissa joko täytteenä tai koristeena, kuten tuoremarjoja. Ja miksipä ei myös lahjoissa. Yllätä vaikka äitisi tai mummosi Äitienpäivänä tekemällä itse näitä meidän reseptin mukaisia, suussa sulavia suklaakonvehteja...

Vegaaninen suklaakonvehti - Real Berry


Pakastekuivatut marjat vs. tuoremarjat 

Pakastekuivatut marjat käyvät aivan loistavasti tuoremarjojen korvikkeena. Pakastekuivaus säilyttää marjojen maun, tuoksun ja vitamiinipitoisuudet ilman lisä- ja säilöntäaineita.

Itse asiassa pakastekuivatut marjat voivat olla jopa parempi vaihtoehto leivonnaisten täytteenä kuin tuoremarjat. Verrattuna tuoremarjoihin, pakastekuivatun marjan etuja ovat syvempi ja täyteläisempi maku & tuoksu, sekä parempi säilyvyys.

Pakastekuivaus haihduttaa marjoista nesteen pois, joten pakastekuivatut marjat, esimerkiksi kermakakun päällä tai välissä, pysyvät pidempään kiinteinä eivätkä vetisty.

Tilaa Suomen puhtaista metsistä poimitut kotimaiset pakastekuivatut marjat edullisesti meiltä kolmen pussin tarjoushintaan! 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.