Hyödynnä kaikki tämän hetken tarjouksemme

Tervetuloa uutukaiseen verkkokauppaamme!

Joulukuu pyörähti käyntiin ja eletään vilkkainta joulusesongin aikaa. Mietitään joululahjojen hankkimista ja mitä tarjottaisiin joulupöydässä. Meillä on muutama vaihtoehto sinulle - unohtamatta tarjouksia!

Hyödynnä kaikki tämän hetken tarjouksemme.

Kun tilaat verkkokaupastamme yli 25 eurolla, saat toimituskulut veloituksetta käyttämällä koodia: JOULU. Koodi on voimassa 16.12. asti ja sen voi käyttää 5 kertaa/asiakas.

Voit hyödyntää JOULU koodin vaikka tilaamalla ystävällesi marjaisan herkkukorin. Herkkukori sisältää kaksi 0,5 litran purkkia pakastekuivattuja suomalaisia marjoja oman valintasi mukaan (yksi marjalaatu/purkki) sekä aitoa korkkia olevan tarjoiluvadin kauniisti sellofaaniin käärittynä. Herkkukoreja on saatavilla vain rajoitetun ajan - niin kauan kuin koreja riittää. Joten kannattaa toimia nopeasti, ettet jää ilman.

Pakastekuivatut marjat sopivat erittäin hyvin myös joulupöytään tarjottavaksi, sellaisenaan tai leivonnaisissa. Voit vaikka tehdä herkullisia suklaakonvehteja. Itse tehty suklaa on lisäksi erinomainen joululahja - meidän reseptimme mukaan tehdyt konvehdit sopivat myös vegaaneille. Tässä voit hyödyntää "Kolme pussia edullisemmin" -tarjoustamme. Kun tilaat pakastekuivattuja marjoja kolme pussia kerralla, saat ne edullisemmin. Voit itse valita marjat. 

Ihanaa Joulun odotusta!
Toivottavat Real Berryn tontut
Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.